De ce curs de pian?

Spre lauda pianului, se cuvine sa spunem ca este cel mai cunoscut si cel mai raspandit instrument – “limbajul universal al muzicii” – si singurul (alaturi de orga mare) care poate reda orice fel de compozitie melodica, ritmica, polifonica si armonica, fara concursul altui instrumnent, producand din punct de vedere muzical, ceva complet, ceva desavarsit; el poate deci inlocui cu succes caracterul polifonic al unei orchestre, reducand numarul executantilor la unul singur. Optand pentru cursuri de pian ai sansa sa realizezi cu adevarat ce inseamna acest instrument.

Cursuri pictura pentru adulti in Bucuresti

Bucuria pe care o traiesti, ca autor si privitor, in fata unei picturi iti amplifica simturile, te poarta intr-o lume sensibila, te implineste si te consuma in acelasi timp. Pe parcursul cursului de pictura vom afla cum sa obtinem expresivitate, cum sa dozam culoarea in relatie cu forma pentru a obtine armonie sau tensiune.

Cum sa te descoperi prin arta

Cursuri de arta Bucuresti.Orice om cat traieste, isi asculta si urmeaza uneori si chemarile sufletesti. Prin acest curs, trairile tale interioare se manifesta prin aptitudini specifice zonei vizual-artistice. Cu incredere si flexibilitate vei ajunge sa experimentezi vizual-creativ directii inedite, solutii îndraznete sau sa deblochezi mecanisme sufletesti.